„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Czy Siewca odzyska dawny prestiż?
9 godzin temu
Do 2035 r. oczekuje się ograniczenia emisji o 50–55%
9 godzin temu
Jubileusz Nadwarciańskiego Parku Krajobrazowego
10 godzin temu
Polecane
🔉16 WRZEŚNIA. Żywot i męczeństwo Św. Eufemii.
4 godzin temu
Raków przegrał z Górnikiem Zabrze
4 godzin temu
Poza hajem / Legion
4 godzin temu