„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Jakie domy budują Polacy? Przegląd 2025
1 godzina temu
Paprocany: W lipcu będzie gotowa inwestycja za 23 mln zł
4 godzin temu
Jakie jest obowiązkowe wyposażenie roweru?
12 godzin temu
Polecane
Kto naprawdę wybiera papieża? Tajemnice konklawe
1 godzina temu
Nawrót zimy w Tatrach. Na Kasprowym Wierchu 61 cm śniegu
1 godzina temu
Rozpoczęłyśmy kursy dla kobiet – Listy z Wyspy
2 godzin temu
Lud święty (עַם־קָדֹ֛שׁ am qadosz)
2 godzin temu