„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Śnięte ryby w Odrze. Zwołano posiedzenie kryzysowe
9 godzin temu
Polecane
Ks. Ewa Jóźwiak: Bóg jest otwarty na otwartość człowieka
2 godzin temu
Cuda Boże w świętych duszach czyśćcowych – cz. 7.
4 godzin temu
🔉30 CZERWCA. Żywot Św. Donata, Męczennika.
4 godzin temu
Sztuka szukania kompromisu. Podcast o historii „Więzi”
6 godzin temu
Komentarz do Ewangelii, 30 czerwca 2025
6 godzin temu