„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Bardzo długi Nil, czyli 6650 km problemów
21 godzin temu
Polecane
Dni Gminy Poczesna rozpoczęte!
5 godzin temu
Jak robisz cokolwiek, tak robisz wszystko
5 godzin temu
Komentarz do Ewangelii, 8 czerwca 2025
9 godzin temu