„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Odra częściowo umarła. "Miejscami jest słona jak Bałtyk"
43 minut temu
Zabór stawia na turystykę
22 godzin temu
Leśnicy apelują o niezaśmiecanie lasów
1 dzień temu
Polecane
James Baldwin: między Bogiem a Broadwayem
46 minut temu
Brzask na dzikim pustkowiu. Rozważanie paschalne
48 minut temu
Papież Franciszek: „Wielkanoc przynosi dobrą nowinę”
1 godzina temu
Szukajcie tego co w górze – życzenia na Wielkanoc 2025
1 godzina temu