„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
1 rok temu
- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Revolucja w opakowaniach: Co czeka nas do 2030 roku?
7 godzin temu
Polecane
Miriam, Józef i Jezus – rodzina zdeprawowana?
50 minut temu
DZIEŃ ZWYCIĘSTWA LUDU ORTODOKSJONALNEGO
1 godzina temu
Wigilia Świętego Porodzenia Najśw. Maryi Panny (24 grudnia)
1 godzina temu