„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Wrocław przygotuje nowy miejski plan adaptacji
3 godzin temu
KE wprowadza „quick fix”
4 godzin temu
Papiernia ochroni zwierzęta, rośliny i rzekę
4 godzin temu
Polecane
Baner-Kolory labedzia
51 minut temu
Nie żyje legendarny fotograf Tadeusz Rolke
2 godzin temu