„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
SERDECZNIE ZAPRASZAMY – SPĘDŹCIE CZERWCOWY PIĄTEK Z NAMI
5 godzin temu
PKPR. Nasza najnowsza inwestycja – dla dzieci!
5 godzin temu
„Moja Elektrownia Wiatrowa” z przedłużonym naborem
6 godzin temu
Polecane
Nasienie (σπόρος – sporos)
1 godzina temu
Komentarz do Ewangelii, 18 czerwca 2025
3 godzin temu
Abp Timothy Costelloe zaprasza papieża do Australii
4 godzin temu