„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
1 rok temu
- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Jak wysłać książki automatem paczkowym?
2 godzin temu
Eco Studio ELECTRO – SYSTEM w Uniejowie
2 godzin temu
Jaka deska do mięsa pieczonego?
4 godzin temu
Polecane
290 lat temu urodził się Ignacy Krasicki
48 minut temu
SNJ: Sobota III tygodnia zwykłego, rok I (1617)
1 godzina temu
Jutro Święto – Ofiarowanie Pańskie
1 godzina temu
Policja wezwana na kolędę w Iławie. "Atakuje księdza!"
1 godzina temu
Warsztat na Dzień Kobiet
1 godzina temu