„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
1 rok temu
- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Więźniowie pomagają w umacnianiu wałów przeciwpowodziowych
1 godzina temu
Polecane
SNJ: Św. Andrzeja, Pawła i Towarzyszy m. (wo) (1483)
45 minut temu
Jan Paweł II pozytywnie postrzegał Medziugorie
48 minut temu
Niska zgłaszalność na badania mammograficzne
51 minut temu
Smartfony nas podsłuchują. Także w konfesjonale [KOMENTARZ]
1 godzina temu
Najśw. Marya Panna z La Salette - Bp. Daniel Dolan
1 godzina temu