„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Sobota w Toruniu. Co się będzie działo?
1 godzina temu
Goodvalley planuje produkcję biometanu do sieci gazowej
12 godzin temu
Naukowcy odkrywają niesynchroniczność pór roku na Ziemi
15 godzin temu
Kiedy wymagana jest decyzja środowiskowa?
15 godzin temu
Polecane
Europejska suwerenność – mrzonka czy konieczność?
1 godzina temu
6 WRZEŚNIA. Żywot Św. Pambona z Nitrii, opata.
6 godzin temu
6 WRZEŚNIA. Żywot Bł. Wincentego z Akwila.
6 godzin temu
ODPUST w naszej kapliczce
6 godzin temu