„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
2 lat temu
- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Zielone Orły „Rzeczpospolitej”: Organizacje ekologiczne
57 minut temu
Ile kosztuje nieefektywność w sektorze wodnym?
2 godzin temu
Węgiel w użytkowanych rolniczo torfowiskach w Polsce
2 godzin temu
Polecane
Jak przygotować się na przyjście Zbawiciela?
33 minut temu

![Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie zyskał nowych profesorów [ZDJĘCIA]](https://radio.lublin.pl/wp-content/uploads/2025/11/EAttachments9101954ea1cc93c2af88cf0dbb2f24a230890b3_xl.jpg?size=md)















