„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
2 lat temu
- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Kilkaset opon w podżagańskim lesie
8 godzin temu
Gdzie w Polsce będzie można zatłaczać CO2 pod ziemię?
8 godzin temu
Kolejna edycja Bio360 11-12 lutego 2026 r.
8 godzin temu
Polecane
W najnowszym VATICANO: Święci Bożego Narodzenia
1 godzina temu
Komentarz do Ewangelii, 20 grudnia 2025
1 godzina temu
Ważna decyzja papieża dla brytyjskiego kościoła
2 godzin temu














![Rekolekcje adwentowe ks. Michała Olszewskiego "Jestem Owcą", część 5 i 6 [video]](https://www.tysol.eu/imgcache/750x530/c/uploads/news/151406/1766173848b1f824fee5329458cf27e9.png)


