„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Czym jest honor?
2 godzin temu
Złamany wycinek Bartka trafił do naukowców
4 godzin temu
Polecane
Chainlink Reserve: LINK wchodzi w nowy cykl wzrostowy
27 minut temu
Pierwsza kanonizacja za Leona XIV. To oni zostaną świętymi
1 godzina temu
Pielgrzymka w Kielcach. Wesołe i radosne powitanie
1 godzina temu