„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
24.05.2025 Leśne wędrowanie
1 godzina temu
Hydropolis i zoo łączą siły dla dobra zwierząt
14 godzin temu
Polecane
Jubileusz Sportu ma wspierać „Impuls Nadziei”
1 godzina temu
Nowenna o powołania oblackie [DZIEŃ TRZECI]
2 godzin temu