„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Las łęgowy w Przegorzałach użytkiem ekologicznym
1 godzina temu
Ślady dinozaura w Łódzkiem! Gdzie je odkryto?
1 godzina temu
Rusza kolejna edycja programu „Dla Ziemi, dla siebie”
2 godzin temu
Piknik Ekologiczny w Wałczu!
3 godzin temu