„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Będzie nowy dzierżawca Stawów Przygodzickich
15 godzin temu
Polecane
WILK W OWCZEJ SKÓRZE
36 minut temu
Jedz przynajmniej raz w tygodniu. Działa jak tarcza na raka
1 godzina temu
Przymierze (בְּרִית ḇeriiṯ)
1 godzina temu