„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Symboliczna data. Od 3 maja żyjemy na ekologicznym kredycie
11 godzin temu
Sezon grzewczy w Chełmie pod znakiem smogu. Czas na zmiany?
13 godzin temu
Polecane
Komentarz do Ewangelii, 4 maja 2025
42 minut temu
Giżycko: Wizyta ks. Inspektora Tadeusza Jareckiego
1 godzina temu
Krzyż Jubileuszowy dotarł do Daleszyc
1 godzina temu