„Napisałem kiedyś z kolegą artykuł na temat jakości jaj. Z naszych badań wynikało, iż w pewnym aspekcie jaja ekologiczne są bardziej wartościowe – i to właśnie ten fragment zacytowano na blogu o żywności ekologicznej. Na blogu nieekologicznym zacytowano fragment o tym, iż jaja się między sobą nie różnią” – mówi Tomasz Szablewski, specjalista od bezpieczeństwa żywności.
Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia

- Strona główna
- Ekologia
- Wszystko się we mnie gotuje, kiedy słyszę, iż w żywności jest chemia
Powiązane
Czy Energia w Polsce jest ekologiczna? - W Terenie
5 godzin temu
Smog nad Częstochową. Słabe tempo likwidacji kopciuchów
6 godzin temu
Zwierzyniec w Ordynacji Zamojskiej
9 godzin temu
Polecane
Parafia Bożego Miłosierdzia przywitała Matkę Bożą
53 minut temu
Olsztyn: Głosić słowem i czynem
2 godzin temu