Ten piękny pod kątem zabytków i przyrody kraj odwiedzałyśmy już wcześniej, ale znowu nas zaskoczył bogactwem smaków tamtejszej kuchni i wyśmienitym, głębokim w smaku oraz barwie gruzińskim winem. Batumi, które odwiedziłyśmy, to istna perełka nad Morzem Czarnym, a Gruzini to bardzo gościnny naród. Wszędzie częstowano nas wszystkim, co najlepsze.
Wątróbki z Batumi
Zdjęcie: Flaga Gruzji, zdjęcie ilustracyjne Źródło: Pixabay / InstagramFOTOGRAFIN
SIOSTRY GOTUJĄ | Zupełnie niespodziewanie nasze wakacje zakończyły się w tym roku krótką wizytą w Gruzji.
Ten piękny pod kątem zabytków i przyrody kraj odwiedzałyśmy już wcześniej, ale znowu nas zaskoczył bogactwem smaków tamtejszej kuchni i wyśmienitym, głębokim w smaku oraz barwie gruzińskim winem. Batumi, które odwiedziłyśmy, to istna perełka nad Morzem Czarnym, a Gruzini to bardzo gościnny naród. Wszędzie częstowano nas wszystkim, co najlepsze.
Ten piękny pod kątem zabytków i przyrody kraj odwiedzałyśmy już wcześniej, ale znowu nas zaskoczył bogactwem smaków tamtejszej kuchni i wyśmienitym, głębokim w smaku oraz barwie gruzińskim winem. Batumi, które odwiedziłyśmy, to istna perełka nad Morzem Czarnym, a Gruzini to bardzo gościnny naród. Wszędzie częstowano nas wszystkim, co najlepsze.